Ervaringen

Bekijk hieronder alle ervaringen van onze eerdere stagiair(e)s

Iedereen die tot nu toe bij ons stage heeft gelopen is razend enthousiast. Ben je benieuwd naar hun ervaringen, lees dan hun persoonlijke verhalen hieronder en hopelijk ben jij de volgende die zijn/haar verhaal met anderen mag delen. Ben je nu helemaal overtuigd van stage lopen bij Glennie’s, stuur dan je motivatiebrief, CV en foto naar info@glenniesresto.at

Meral Berends

Stagiair Gastvrouw

2019

 • Lees het hele verhaal

  ”Het seizoen voor mij zit er alweer bijna op, maar wat was het leuk!
  Mijn naam is Meral Berends en ik ben 19 jaar oud. Ik heb 4,5 maand stage gelopen bij Glennie’s in Niederau.

  We hebben een prachtig winterseizoen achter de rug. Het werk is altijd leuk, het team is gezellig samen en de sneeuw was fantastisch dit seizoen.

  Het werk is afwisselend, iedere dag is weer anders. Dat maakt het ook extra leuk! Heel veel gasten en momenten hier zijn me zeker bijgebleven en dat zal ook nog lang zo blijven.

  Toen ik hier aankwam was het direct gezellig, het voelde alsof we een grote familie waren! Samen hebben we altijd lol en vinden we het heel leuk om dingen samen te doen, ook buiten het werk om.

  Het was een geweldig seizoen, ik zou het zo nog een keer doen! Een kans om niet te missen!”

Joep Corstanje

Stagiair Gastheer

2019

 • Lees het hele verhaal

  ”Hallo ik ben Joep Corstanje, sinds januari loop ik stage bij Glennie’s resto. Deze ‘eind’stage is onderdeel van mijn opleiding Ondernemend Horeca Manager die ik volg aan het Zoomvliet College te Bergen op Zoom.

  Vanaf het moment dat ik hier kwam voelde ik me al thuis. Ik werd goed ontvangen door al het personeel hier. Het voelde in de loop van de tijd als een soort familie.

  De werkzaamheden waren erg gevarieerd. Deze stage heb ik veel in de bediening gewerkt, maar ook in de Ginbar, wat ook super gaaf was. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan en nieuwe dingen geleerd. Later deze stage heb ik ook nog in de keuken gestaan. Ook dit was een leuke ervaring! Gedurende stage ben ik ook nog actief geweest achter de receptie van Residenz Drachenstein.

  Naast het werken hadden we ook nog genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen. De eerste paar maanden konden we veel skiën, de sneeuwcondities waren prachtig! Later zijn we ook de berg op gegaan alleen dan met de mountainbike. We hebben nog enkele uitstapjes gemaakt naar o.a. de Hahnekammrennen en de horecabeurs.

  Tijdens deze stage heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen, en uiteindelijk hou je er goeie vriendschappen aan over.

  Kortom een geweldig tijd!”

Wessel van Noppen

Stagiair Kok

2018

 • Lees het hele verhaal

  “Afgelopen jaar heb ik van februari tot eind april stage gelopen bij Glennie’s Resto in Tirol, Niederau. In de keuken stond ik zij aan zij met voormalig sterren chef Arthur Ross. Het keukenteam is erg klein, waardoor ik veel tijd aandacht kreeg. Hierbij had ik ook de ruimte om nieuwe en mooie gerechten uit te proberen. De passie van Arthur heeft hij goed weten over te brengen. Daarnaast ben ik af en toe ook werkzaam geweest in de bediening, samen met Esther Ross, de manager van het restaurant. Glennie’s Resto heb ik ervaren als een erg fijn leerbedrijf met echte horeca mensen als stagebegeleiders. De bergen en het skiën mis ik nogsteeds. Wanneer ik klaar ben met mijn opleiding, ga ik zeker nog een keer terug. Ik raad het iedereen aan!”

Stagiair Gastvrouw

Benthe Tijhuis

2018

 • Lees het hele verhaal

  “Ik heb mijn afstudeerstage bij Glennie’s gelopen. Een onwijs leuke combinatie tussen winter en zomer toerisme. Een bedrijf dat veel mogelijkheden biedt tot eigen ontwikkeling. Een geweldige ervaring!”

Stagiair Gastvrouw

Floor Jansen

2017

 • Lees het hele verhaal

  “Een leuke, leerzame en zeker ook gezellige stage mogen lopen bij Esther en Arthur, Glennies in Niederau!”