Appartement huren boven Glennie’s

 • Gepubliceerd op 13 mei, 2020

Wanneer u al eens te gast bent geweest in ons restaurant, heeft u ongetwijfeld gezien dat er ook appartementen te huur zijn boven, naast en onder Glennie’s. Deze appartementen zijn geschikt voor reisgezelschappen van 4 t/m 10 personen. De appartementen zijn ontwikkeld door Romex Investments en worden verhuurd door de verhuur organisatie genaamd Romex Restate. Indien u interesse heeft in het huren van een en/of meerdere appartementen neem dan een kijkje op de site van Romex Restate. Om het u makkelijk te maken kunt u hier klikken en wordt u direct doorgestuurd naar de website. Op deze website kunt u een appartement huren in Kristall Plaza.

Naast het kleinschalige complex Kristall Plaza verhuurd Romex Restate nog een grotere accommodatie net buiten het centrum van Niederau. In deze accommodatie worden appartementen verhuurd voor reisgezelschappen van 2 t/m 12 personen. Residenz Drachenstein Wildschönau beschikt tevens over een mooie wellness met een jacuzzi en meerdere sauna’s. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een appartement in deze accommodatie kunt u hier klikken om te worden doorgestuurd naar de website.

 • star rating  De eerste dag hier gegeten, omdat we hier ook logeren.
  Niet een hele grote kaart, maar voor ieder wat wils.
  Als je hier ook logeert kan het eten ook in... read more

  avatar thumb 578dominiquev
  3/04/2020
 • star rating  Heerlijk gegeten met Valentijn, super eten in een super omgeving. Zeker een aanrader. Jammer dat wij hier pas de laatste dag van onze vakantie waren. Volgend jaar komen wij zeker... read more

  avatar thumb Irscha-01
  2/17/2020
 • star rating  Wij mijn man en ik hebben hier tijdens onze vakantie in Niederau verschillende keren gegeten.
  Het eten was heerlijk en de mensen van de bediening zeer vriendelijk een echte aanrader... read more

  avatar thumb 60riets
  8/25/2020